Mesajul surprinzator al Biancai inainte de Marea Finala: ''Indiferent de rezultate, nu vreau...''

Autor: O.P.

Bianca a postat un mesaj surprinzator pentru fanii ei chiar cu cateva zile inainte de Marea Finala.

''In curând se va încheia un capitol din viața mea. Nu sunt pregătită nici fizic, nici emoțional. Nu ne maturizam pentru ca amânăm anumite momente importante din viața noastră.

Citeste si: Roxana, reactie dura la adresa Thalidei! "Mars! Afara!" Afla la ce anume se va ajunge, MAINE, intr-o noua editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Maturizarea nu ne cade deodată in cap, dar poate ca nici dorința de maturizare nu-i așa mare. Indiferent de rezultate, nu vreau sa fiți dezamăgiți.

Citeste si: Adelin și Ștefania de la "Puterea dragostei" au făcut anunțul momentului! Ce s-a întâmplat cu relația lor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am câștigat foarte multe de la aceasta experiența. Aici v-am câștigat pe voi, susținătorii mei, care indiferent de ce greseala am făcut, mi-ați fost alături. Suntem oameni și suntem supuși greșelilor, de aceea ma înclin in fata voastră și va spun ca va mulțumesc din toată inima mea!'', a scris Bianca inainte de Marea Finala.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.