Kaya este pe cale sa descopere secretul lui Ender! Afla la ce masuri va recurge barbatul pentru a patrunde in viata lui Erim, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Ender incearca sa-l “duca de nas” pe Kaya, insa barbatul nu cedeaza in fata presiunilor acesteia.

Kaya crede ca Ender ii ascunde un mare secret si face presiuni asupra ei. Kaya, care in trecut a avut o relatie cu Ender, inainte ca aceasta sa devina sotia lui Halit, intra la banuieli in ceea ce-l priveste pe fiul ei, Erim.

Ender incearca sa-l “duca de nas” pe Kaya, insa barbatul nu cedeaza in fata presiunilor acesteia. Kaya face demersuri pentru a afla marele secret al lui Ender.

Zeynep si Alihan sunt foarte fericiti de cand au scapat de Dundar iar acum incearca sa-si construiasca un viitor impreuna. Exista, insa, cineva care-i starneste adevarate gelozii lui Zeynep, atunci cand vine vorba de Alihan. Elif, o veche prietena a lui Alihan, este “nelipsita” din vietile lor, fapt care ii trezeste banuieli lui Zeynep.   

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Dundar din serialul "Pretul fericirii", de la filozoful genial la actorul nonconformist de astazi! Iata cum a reusit talentatul Erdem Kaynarca sa cucereasca publicul din Turcia cu cele mai inedite roluri jucate!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.