Modele BMW Alese de Soferii Romani

Author: B.M.

Intr-o lume aflata in continua miscare si in care oamenii sunt din ce in ce mai preocupati sa ajunga la destinatie in siguranta si cat mai rapid, autoturismul personal ramane o solutie eficienta.

In timp ce unii conducatori auto cauta masini mai bune, performante, insa la un pret mic, sa se incadreze in buget, altii prefera sa investeasca in calitate si aleg masini mai scumpe, apartinand unor marci de renume precum BMW. Indiferent de criteriile pe care le au in ceea ce priveste masina perfecta, de distantele pe care le parcurg zilnic, un model BMW va reusi intotdeauna sa satisfaca cerintele si exigentele clientilor.

Istoria BMW, acronimul pentru Bayerische Motoren Werke, incepe in Germania. BMW este o companie germana care a fost initial organizata ca si societate pe actiuni, fiind cel mai mare fabricant de automobile de lux la nivel mondial. Compania a fost fondata in anul 1913, fiind initial uzina de fabricare a motoarelor de avion. In timp, compania si-a extins optiunile si a produs automobile de lux, ajungand sa fie cea mai renumita la nivel mondial in acest sens.

Avantajele pe care autoturimele BMW le asigura, in functie de tipul acestora

BMW produce o serie de modele auto, fiecare cu anumite caracteristici care le asigura performantele in trafic. Pentru a ne opri doar la cateva dintre acestea:

BMW seria 1 in cinci usi este un model care scoate conducatorii auto din zona de confort si le aduce aminte cat de bine este sa isi forteze limitele. Aceasta masina compacta premium dispune de o cutie manuala cu sase trepte, un motor diesel de 2.0 litri si tractiune integrala. Cei 150 de cai putere transforma acest agregat cu patru cilindri intr-unul cu un istoric impresionant. Motorul este usor zgomotos dupa 2500 de rotatii, are vibratii care se transmit pana in schimbatorul de viteze.

Autoturismul cantareste 1.5 tone, dispune de un sistem 4x4 care face ca seria sa fie una compacta, cu greutate. Multi conducatori auto aleg acest model pentru eficienta, dar si pentru consumul de combustibil. Cu un consum mediu de 4.3 litri la suta de kilometri, acest model are performante notabile, atingand in doar 8.4 secunde suta de kilometri. Cu un interior placut, scaune confortabile, un aspect de lux, modelul raspune pretentiilor celor mai exigenti soferi.

BMW seria 7 este o limuzina cu un aspect extraordinar, are un consum mic si o autonomie mare intre opriri, are un sunet placut si o vibratie usoara. Cu un consum de 5.8 litri la suta de kilometri, acest autoturism poate sa atinga suta de kilometri in doar 5.3 secunde, gratie celor 320 de cai putere. Interiorul este cu adevarat luxos, seamana cu o camera de oaspeti si mai putin cu un autoturism, are ecrane de dimensiuni generoase, gata sa satisfaca nevoile conducatorilor auto si pasagerilor.

BMW seria 5 este un autoturism ce depaseste limitele performantelor urbane, care nu iese in evidenta prin viteza maxima sau prin acceleratie, ci prin faptul ca permite conducatorilor auto sa intre in viraje la o viteza ridicata si sa pastreze o viteza superioara in viraj. Cu un cuplu de 750 Nm, un consum estimat de 10.8 litri la suta de kilometri, acest model poate atinge in doar 3.3 secunde suta de kilometri.

BMW seria X3 este un autoturism al carui motor de 2.0 litri si 190 de cai putere are sase cilindri si un cuplu de 400 Nm. Transmisia este asigurata de cutia cu opt rapoarte, consumul estimat este de 6-7 litri la suta de kilometri, iar performantele notabile presupun atingerea sutei de kilometri in 8 secunde. Interiorul arata perfect, avand un design ce urmareste linia binecunoscuta a brandului, cu materiale de calitate excelenta, cu imbinari perfecte si cu o ergonomie exemplara. Bordul este imbracat intr-un material ce imita pielea, plasticul este placut la atingere, dispunand si de un spatiu pentru telefonul mobil creat la baza plansei de bord ce ofera incarcare cu inductie. De asemenea, in ceea ce priveste interiorul se mai poate vorbi si de suporturile de pahare, devenite clasice, de spatiile generoase in portiere si in cotiera centrala si de un portbagaj foarte generos.

BMW seria X4 este un autoturism care poate fi inclus in categoria SUV coupe, cu patru portiere, cu un plafon plonjat si un profil dinamic, cu un motor 2.0 diesel si patru cilindri ce produc peste 231 de cai putere la 500 Nm. Conform fisei tehnice, acest model are un consum de 5.3 litri la suta de kilometri, atingand aceasta valoare in numai 6.8 secunde. La exterior arata perfect, la interior are un aspect clasic, luxos, stilat, cu materiale de calitate, cu elemente de portiera finisate in mod perfect, cu scaune profilate si confortanile, cu zone de depozitare bine gandite si un spatiu generos pentru nevoile zilnice.

In concluzie, conducatorii auto care doresc un model performant care sa faca fata cerintelor si exigentelor pe care acestia le au in materie de autoturisme, pot sa aleaga unul dintre autoturismele marca BMW, pentru o experienta de condus cu adevarat confortabila, sigura si impresionanta.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.