Lustre moderne pentru un iluminat eficient!

Author: D.I.

Amenajarea interioara a unei case nu este usoara, insa nu este nici ,,misiune imposibila”.

Bineinteles ca exista optiunea de a apela la un specialist, insa nu ati vrea sa stiti ca totul a fost gandit si ales de voi? Puteti sa va uitati pe internet, sa va inspirati din poze, din casele altor oameni sau pur si simplu sa va plimbati prin magazine si sa alegeti ce va place si ce credeti ca s-a potrivi locuintei voastre. 

Desi ar putea parea cea mai dificila, alegerea mobilei nu este atat de ,,groaznica”. Celor mai multi oameni li se pare foarte greu sa aleaga decoratiunile. De ce? Pentru ca ele sunt ,,tusa finala”, cele care vor transforma o casa in acasa. Si foarte importanta este si lumina artificiala. Nu stim daca ati observat pana acum, insa daca iluminatul artificial nu este optim, pot aparea diferite probleme. In primul rand, nu veti putea vedea clar anumite lucruri din casa, poate o sa va chinuiti sa cititi ingredientele anumitor preparate din bucatarie. Si daca am spus de citit, poate o sa vreti sa cititi seara, asa ca aveti nevoie de cea mai buna lumina. Sau poate vreti sa va machiati si nu aveti lumini suplimentare si va bazati doar pe cele ale locuintei. 

In plus, oamenii reactioneaza diferit la tipurile de lumina artificiala: unii se simt bine daca in casa este lumina calda, pe cand altii isi doresc lumina rece, iar alte persoane vor lumina neutra. Asa ca este cel mai bine sa va ganditi ce fel de lumina preferati, astfel incat sa va dea o stare de bine si sa va ajute sa va desfasurati activitatile de zi cu zi fara probleme. Dupa aceea, alegeti corpurile de iluminat. Daca nu stiti pentru ca sa optati, in continuare o sa va prezentam cateva lustre moderne, care cu siguranta vor fi pe placul vostru. 

Prima recomandare este Eglo Altovia Lustra 1x60W, alb. Aceasta este o lustra accesibila, din plastic, cu un design jucaus, nonconformist, care se monteaza pe tavan si care emana lumina calda. Puteti monta becuri din clasele energetice intre A++ si E si de asemenea, beneficiaza si de o masura suplimentara de protectie, nemaifiind nevoie impamantarea carcasei. Durata de viata a becului este de 1200 ore. 

Daca vreti o lustra cu aspect industrial, atunci va recomandam De Markt Megapolis Lustra 4x40W, negru. Este perfecta pentru a fi montata deasupra barului sau in bucatarie. Este realizata din sticla si metal, emana lumina calda si i se poate monta orice tip de bec de 40W. 

Si ultima recomandare de astazi este Miloox Jugen Lustra 1x40W, alb. Este un crop de iluminat perfect pentru a fi asezat in camerele unde doriti sa va relaxati seara, are un abajur din sticla, iar finisajul corpului de iluminat este din alama. I se poate monta un bec de 40W. 

Speram ca v-am fost de folos cu recomandarile noastre si ca o sa alegeti una dintre ele in cazul in care aveti nevoie de un corp de iluminat pentru locuinta voastra. Asteptam parerile voastre in legatura cu aceste lustre! 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.