Cum arata Roxana cand a intrat in casa "Puterea dragostei"! Iata cat de mult s-a schimbat in cele opt luni petrecute in cadrul emisiunii!

Autor: D.I.
Actualizat: 11 iul 2019, 15:04

Roxana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Cu o personalitate puternică, cu o atitudine explozivă și cu firea sa extrem de sinceră, Roxana i-a atras pe băieți ca un magnet. Dar acestea nu sunt singurele calități ale tinerei, ea fiind, de departe, și una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.
Roxana i-a impresionat pe baieti inca de la intrarea sa in casa cu trupul ei intens lucrat la sala de forta.

Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.


Desi initial si-a indreptat atentia catre Valentin, incercand sa il cunoasca mai bine, Roxana nu a reusit sa formeze cu el un cuplu solid. La scurt timp dupa despartirea de Valentin, concurenta s-a reorientat catre None, insa atitudinea si comportamentul ei au distrus orice sansa de a ramane intr-o relatie cu el.

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial. Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.


Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa.
Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.
Dupa despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, fata de care a avut si inca are sentimente, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tensiunile dintre rivali ating cote periculoase cu doar cateva zile inainte de Marea Finala "Puterea dragostei"! Simina si Alex Zanoaga au cerut descalificarea, in urma conflictului cu Bianca! Iata ce s-a intamplat!

Pe parcursul emisiunii, in cele opt luni petrecute in Turcia, Roxana s-a schimbat foarte mult, mai ales in zona fetei, deoarece a recurs la cateva interventii estetice. Iata cum arata tanara concurenta atunci cand a facut primii pasi in casa "Puterea dragostei":

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.