Foto: Iubita lui Ricardo de la Puterea Dragostei este o BOMBA SEXY. Cum arata Larisa

Autor: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 07:45

Nici bine nu s-a terminat scandalui cu fosta, ca Ricardo si-a si facut iubita. Uite ce bomba sexy are fostul concurent de la Puterea Dragostei

Ricardo, fostul iubit al Ralucai Munte de la Puterea Dragostei are o noua iubita! Fata e o adevarata bomba sexy!

Dupa despartirea de Raluca, Ricardo a facut o multime de declaratii urate, la adresa fostei lui iubite, lucru care nu l-a pus intr-o lumina prea buna. Nu au fost putini cei care l-au condamnat si au comentat ca nu asa se vorbeste despre fosta partenera, insa Ricardo a sustinut mereu ca ea l-a provocat si nu i-a dat de ales.

De cateva zile, lucrurile par sa se fi linistit intre cei doi, dar Ricardo nu se opreste sa ne surprinda.

Recent, fostul iubit al Ralucai a publicat o fotografie cu o tanara care sta in genunchi in pat. Extrem de sexy, fata poarta un halat de baie, care sta neglijent pe trupul apetisant. Numele ei este Larisa.

Fanii ei si ai lui Ricardo au reactionat imediat, cand au vazut ca cei doi si-au distribuit in Insta Story aceeasi imagine, simultan, ca semn ca sunt impreuna. Iata fotografia cu pricina:

"Sa fi fericita alături de Ricardo", i-a scris cineva Larisei." Mai ești cu Ricardo?", a intrebat o fana curioasa." Sper sa fiți fericit sa nu mai dea greș merita și el șansa la o viața fericita suces in tot Nuti", este mesajul unei admiratoare a lui Ricardo." Larisa esti o fata foarte frumoasa si pe Ricardo sa_l iubesti mult de tot", este inca un mesaj al unei fane.

Foto: Iubita lui Ricardo de la Puterea Dragostei este o BOMBA SEXY. Cum arata Larisa:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Este rusinea natiunii noastre". Ion Tiriac, mesaj dur catre guvernanti

Citeste si: Un meteorit a cazut la Iasi! Zgomotul extrem de puternic a alertat autoritatile si populatia

Citeste si: Viorica Dăncilă: Dacă partidul îmi cere, candidez la prezidenţiale