“Furtuna” in familia Yilmaz! Erim, victima colaterala! Ce se intampla in episodul de ASTAZI, din ''Pretul fericirii'', de la 20:00, pe Kanal D

Autor: O.P.
Actualizat: 03 sep 2020, 06:05
video Foto(4)

Ender reuseste sa-i capteze atentia lui Yildiz, atunci cand ii spune ca trebuie sa se intalneasca urgent. Tanara sotie a lui Halit nu banuieste ca Ender urmeaza sa-i distruga familia, si merge increzatoare la intalnire cu aceasta. Surorile Yilmaz vor avea parte de socul vietii lor dupa “lovitura” lui Ender.

Halit afla despre incidentul dintre Ender si surorile Yilmaz si, in mod surprinzator pentru Yildiz, el nu empatizeaza cu suferinta sotiei.

Yildiz are problem din ce in ce mai mari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tanara nu pierde doar sustinerea sotului, dar si increderea acestuia.

Ceea ce nu stie Halit este faptul ca drama sotiei lui se va rasfrange, in mod tragic, asupra fiului sau, Erim. Fiul lui Halit cu Ender devine victima problemelor familiei Yilmaz.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.