Isterie! Cum il tine Meghan Markle pe fiul nou nascut in brate! "O sa-l scape pe micut. Nu e in stare nici sa isi tina copilul in brate"

Autor: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 06:00

Ducesa de Sussex si Archie, fiul ei, au fost prezenti la un meci de polo caritabil.

Printul William si Printul Harry au intrat pe teren si au luat parte la competitie. La eveniment a fost prezenta si Kate Middleton, alaturi de cei trei copii ai sai.

Meciul caritabil a avut loc la Billingbear Polo Club din Wokingham, Surrey. Cei doi printi au fost invitati sa participe, pentru o cauza nobila, informeaza Dailymail.co.uk. Dar cea care a reusit, din nou, sa atraga atentia a fost Meghan Markle.

Felul in care ducesa isi tine copilul in brate a creat o adevarata isterie in mediul virtual si foarte multe persoane au criticat-o foarte dur pe proaspata mamica.

A fost prima iesire publica a lui Archie, care s-a nascut in urma cu cateva saptamani. Micutul a fost tinut in brate, toata perioada, de mama lui. Meghan Markle a purtat o rochie extrem de larga, de culoare kaki, pentru acest eveniment.

Tinuta i-a mascat cu succes kilogramele acumulate in timpul sarcinii, de care inca nu a scapat.

Ducesa de Sussex a reusit, insa, sa isi enerveze fanii. Acestia o critica pentru modul nenatural in care isi tine fiul in brate. Multi dintre fani, femei sau mame fiind, au marturisit ca modul in care il tine e gresit. Copilul parea sa fie la un pas de a cadea din bratele mamei sale, mai tot timpul.

Megan pare ca e gata sa isi scape copilul”

„O sa il scape pe micut”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Meghan nu stie sa isi tina in brate copilul. Ce pacat!”

„Modul in care e tinut Archie… Infricosator!”

„Trebuia sa ii puna o caciulita si sosete. Saracul copil”

„Se vede ca nu are grija de copilul ei. Ce mama isi tine copilul asa?!”

„Nu e in stare nici sa isi tina copilul”, sunt cateva dintre comentariile rautacioase la adresa ducesei de Sussex.

Citeste si: Cutremurator! Biletul de adio al Madalinei Manole: "Vinde casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani"

Citeste si: Basescu stia tot: de ce a venit Elena Udrea in Romania. Dezvaluiri incendiare

Citeste si: Planul PSD de distrugere a lui Iohannis! Basescu a facut dezvaluiri explozive

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.