Micu Ioana Bianca

Autor: D.I.
Actualizat: 03 sep 2020, 01:10

Pregatita sa porneasca in aventura iubirii, Bianca a trecut pragrul casei "Puterea dragostei"!

Are 21 ani, este din Breaza (Prahova), activeaza ca model si este studenta. Viseaza ca barbatul pe care il va intalni la “Puterea Dragostei” sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic. Isi doreste sa-si gasesca jumatatea si sa se casatoreasca. Spune ca nu ar accepta niciodata ca partenerul de viata sa ii interzica sa tina legatura cu familia ei. 

Dupa o relatie esuata, Bia isi doreste enorm sa isi intalneasca marea iubire.

Aceasta isi doreste de la posibilul viitor iubit sa fie inteligent, corect si respectuos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Imi doresc sa fie inteligent! Pe mine ma atrage foarte mult inteligenta la un barbat! Vreau sa fie corect fata de mine, sa ma respecte si sa ne intelegem bine!", a spus Bia.

Citeste si: Andy, fostul concurent din primul sezon "Puterea dragostei", si-a facut un nou tatuaj spectaculos! Iata cum a fost surprins tanarul!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.