Finala primului sezon “Puterea Dragostei”, de sambata, primul loc la nivelul intregii tari! Kanal D, lider de audienta!

Autor: D.I.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” a debutat astazi la Kanal D, opt fete si opt baieti au intrat in cursa pentru a-si intalni dragostea adevarata.

Sambata, 13 iulie, finala primului sezon al emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei”, care si-a desemnat cei doi castigatori care au intrat in posesia premiului de 10.000 de Euro fiecare, Bianca si Bogdan, a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Conform datelor furnizate de Kantar Media, in intervalul de difuzare “Puterea Dragostei”, 15:15 – 19:00, o medie de aproape un milion (977.000) de romani din intreaga tara au urmarit, in fiecare minut, deznodamantul primului sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea la Kanal D.

Sambata, Kanal D a fost lider de piata, pe targetul National, cu 5,5% rating si 20,7% cota de piata. Minutul de aur, atins la 18:49, cand Andreea Mantea a anuntat numele castigatoarei primului sezon “Puterea Dragostei”, aproape 1.4 milioane (1.337.000) de fani erau cu ochii pe Kanal D.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” a debutat astazi la Kanal D, opt fete si opt baieti au intrat in cursa pentru a-si intalni dragostea adevarata.

Telespectatorii i-au cunoscut, in premiera, in prima editie a noului sezon. Emisiunea va fi difuzata sase zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si ora 17:00, si Galele saptamanale, in fiecare sambata, la ora 15:30, la Kanal D!

Audiente target National

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Source: Kantar Media Romania

Date: 13.07.2019

Citeste si: Cine sunt noii concurenti din sezonul 2 "Puterea Dragostei"