Burak Ozcivit, aparitie uluitoare pe platourile de filmare! Iata cum a fost surprins carismaticul actor in timpul filmarilor pentru viitorul mare proiect de televiziune!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 sep 2020, 20:10

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai talentati si admirati actori ai momentului in Turcia.

Desi dupa marele succes inregistrat datorita rolului jucat magistral in productia "Dragoste infinita", a declarat ca isi doreste sa revina pe micile ecrane tot cu un rol intr-un serial de dragoste, celebrul actor Burak Ozcivit a spus "da" rolului principal din productia "Osman Gazi". Indragitul serial istoric "Dirilis Ertugrul" lasa locul serialului "Osman Gazi" (sau "Osman Bey"), reprezentand conform istoriei, o continuarea, deoarece personajul central "Osman Bey" va prelua conducerea statului dupa moartea tatalui sau, "Ertugrul Bey".

Personajul Osman, care va fi interpretat de Burak Ozcivit reprezinta o figura impozanta in istoria Imperiului Otoman. Osman Bey s-a nascut in 1258 si a mostenit titlul de bei („guvernator”, in limba turca "bey") de la tatal sau, Ertugrul (Ertogrul) care la randul sau mostenise titlul de tatal sau (Suleyman Sah). Osman I a devenit in 1281 conducatorul statului Sogut. Infiintarea imperiului isi are originea in cucerirea tribului turc Eskenderum si in 1301–1303 a orasului Eskisehir (in turca: „orasul vechi”), desi Osman declarase independenta micului sau stat, Principatul Otoman, fata de statul selgiucid.

Osman este considerat fondatorul Imperiului Otoman.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In prezent, Burak Ozcivit se pregătește intens pentru acest rol important de un an de zile, timp în care a primit lecții de echitație, lupta, spadă si chiar de istorie.

Pe platourile cinematografice din Bozdağ, actorul a fost instruit de maestrul Rahim Muradov în antrenamente de lupte, spadă și acțiune. Acesta si-a dezvoltat îndemânarea în echitație și tir cu arcul si in plus face pregătiri cu istorici si sociologi de renume din Turcia. (sursa: atv.com.tr, viatacuaromadecafea.com)