Raluca Munte nu a mai rezistat! De cand are ea, de fapt, o relatie cu iubitul misterios

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 20:05

Raluca Munte, fosta iubita a lui Ricardo de la Puterea Dragostei nu a mai rezistat si a dat toate cartile pe fata: Iata de cand dureaza relatia ei cu iubitul misterios, artistul Origen Todoran

Raluca Munte, fosta iubita a lui Ricardo de la Puterea Dragostei este mai indragostita ca niciodata. Raluca nu rateaza nicio ocazie sa isi declare sau sa isi arate sentimentele pentru fostul si actualul ei, nimeni altul decat artistul Origen Todoran, fost concurent la celebrul show de talente "Vocea Romaniei".

Raluca si Origen sunt din acelasi oras, Cluj, iar relatia lor incepuse sa scartaie atunci cand Origen si-a dorit sa puna cariera pe primul plan.

Raluca a intentionat sa plece din tara, ca sa uite de iubitul ei, insa ocazia de a participa la Puterea Dragostei a fost extrem de ispititoare pentru ea. Cum si tema showului i se potrivea de minune, Raluca a plecat sa isi gaseasca iubirea in alta parte.

Numai ca inima ei a ramas la Cluj, iar Ricardo nu a putut sa o cucereasca niciodata cu adevarat. Raluca a recunoscut ca un simplu semn de la fostul, un banal mesaj, a facut-o sa ii tresara sufletul si sa isi dea seama ca ea nu il uitase pe Origen.

Acum, dupa toate cele intamplate, cu bune si cu rele, Raluca si Origen sunt din nou impreuna. Iata dovada:

Mai mult decat atat, Raluca a dat toate cartile pe fata si, ca nimeni sa nu se mai poata indoi de nimic, fata a publicat imagini cu albumul in care apar fotografiile ei cu Origen, realizate de-a lungul anilor de relatie.

In instastoryul Ralucai se puteau vedea fotografii datate 2017, deci nu mai este niciun dubiu ca Raluca si artistul din Cluj aveau o relatie de dragoste reala si inainte ca tanara sa ia parte la shoul Puterea Dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bomba! Anamaria Prodan, de mana cu alt barbat dupa pumnul dat lui Alexa. Nu, nu e Reghe! Oamenii sunt socati

Citeste si: Tu ce vezi in imagine? Uite ce spune asta despre personalitatea ta

Citeste si: Alex a ramas masca! Simina a spus TOT: "Acolo faceam cam ce voia el. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa facem in continuarea ce simtim"

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.