Carismaticul Doğaç Yıldız, de la rolul sobru din serialul "Kosem", la tanarul rebel si ambitios din "Pretul fericirii"! Iata cat de mult s-a schimbat celebrul actor!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 sep 2020, 14:05

Doğaç Yıldız este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie, care fac furori in Turcia.

Doğaç Yıldız s-a nascut in 1991 in Istanbul, intr-o familie modesta provenita din orasul Zonguldak. Parintii sai i-au remarcat inca din copilarie talentul actoricesc si l-au indrumat sa participe la multe concursuri de profil. Asa se face ca la varsta de 7 ani, Doğaç Yıldız a fost selectat de o casa de productie renumita sa joace intr-un prim film artistic, "Babamı Hırsızlar Çaldı", care i-a adus prima experienta ce avea sa ii fie temelie pentru cariera fulminanta de mai tarziu.

Trei ani mai tarziu a fost cooptat sa joace in primul serial de televiziune "Aşkına Eşkıya", care i-a adus din nou mare succes, chiar daca era doar un pusti de zece ani. Tot in anul 2001, Doğaç Yıldız a jucat si in serialul "Tatlı Hayat". Desi era doar un adolescent, Doğaç Yıldı a mai jucat alte patru seriale de succes pana in 2009 cand a inceput cursurile Facultatii de Teatru si Film in cadrul Universitatii din Istanbul ("Sırlar Dünyası"-2002, İki Aile-2006, "Eyvah Halam"-2008, "Gece Gündüz"-2008).

In anul 2012 a devenit actor cu drepturi depline si a la scurt timp a fost cooptat sa joace intr-un nou film artistic "Aşk-ı Suzan". Au urmat apoi alte cateva roluri in patru filme artistice care i-au adus un succes rasunator. In 2017, Doğaç Yıldız a acceptat marea provocare de a juca in serialul fenomen "Kosem", in rolul printului Kasim, unul dintre fiii Sultanei Kosem.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi s-a temut initial de rigiditatea scenariului, tanarul actor a facut fata cu brio acestei experiente inedite ce avea sa ii aduca un plus de notorietate.

Iar cel mai recent proiect de televiziune care i-a adus succes a fost serialul "Pretul fericirii", in care a jucat rolul ambitiosului Yigit.

Citeste si: Yildiz pierde razboiul cu rivala sa! Afla cum va reusi Ender sa isi atinga scopul suprem, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii" si marile lui iubiri! Iata care au fost frumoasele femei care i-au furat mintile carismaticului Onur Tuna si ce povesti palpitante de dragoste au trait!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.