Familia Boran, o noua sansa! Nu ratati ASTAZI, de la ora 20:00, „Mireasa din Istanbul”, sezon nou!

Autor: O.P.
video Foto(5)

Povestea familiei Boran continua cu momente incitante, tensionate, iar lupta acestora pentru redobandirea averii, continua.

Desi trec prin momente foarte grele, acestia pierzand conacul familiei in urma disputelor cu Adem, membrii familiei Boran sunt mai uniti ca oricand. Faruk incearca din rasputeri sa-si ajute familia sa iasa din impasul financiar in care se afla, iar Akif, devotatul lui prieten, reuseste, in cele din urma, sa ii ofere acestuia solutia salvatoare. 

Pentru ca familia Boran sa iasa din impas, Faruk va fi nevoit sa apeleze la sprijinul matusii  Ulfet, o femeie care ascunde un trecut dureros, in ceea ce priveste familia Boran. Cand Esma afla ca Ulfet este “cheia” reusitei familiei Boran, lucrurile se schimba.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adem, in schimb, traieste momente grele, el ramanand singur, dupa ce Dilara l-a parasit si face eforturi disperate pentru a o gasi. In plus, Adem va avea o confruntare dura cu Fikret, fapt care va adanci relatia tensionata dintre ei.  

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.