Oana Roman, apariție ȘOC la nunta Adelinei Pestrițu! E atât de slabă încât nu a recunoscut-o nimeni

Autor: R.V.

În acest weekend a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din lumea showbiz-ului românesc: nunta Adelinei Pestrițu.

Adelina Pestrițu și Virgil Ștebelea au avut parte de o nuntă de vis și de invitați de seamă. Vica Blochina, Raluca Bădulescu, Mircea Geoană sau Simona Pătruleasa sunt numai câteva dintre multele vedete și personalități care au luat parte la cel mai important moment din viața mirilor.

De la frumosul eveniment nu a lipsit Oana Roman care a venit îmbrăcată într-o rochieturcoaz în stil roman, care i-a venit ca turnată.

Uite cât de bine a arătat Oana Roman la nunta Adelinei Pestriu. Știm că Oana reușit în ultima vreme să mai dea jos câteva kilograme, dar rochia pe care o poartă pare să o avantajeze și să o facă să pară și mai slabă.

Nu-i așa că pare extrem de slabă în această rochie?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.