De unde puteți achiziționa cea mai performantă ladă sau navetă de bere?

Author: R.V.
Actualizat: 02 sep 2020, 07:35

Nu există nicio altă firmă care să se bucure de o faimă similară în producerea de lăzi de bere speciale, precum este Schoeller Allibert. Cu o tradiție de aproape 60 de ani în domeniu, acest producator de lada si naveta bere este un adevărat pioner în realizarea celor mai performante și ingenioase navete de băuturi prin design, concept, structură, rezistență, manevrabilitate, valoare de marketing.

Astfel compania se remarcă prin realizarea de produse cu formă deosebită, pereți dubli, navete  de tip "split box", tehnologia de etichetare "In Mould Labeling", mânere ergonomice. Toate aceste realizări sunt rezultatul unei stânse colaborări dintre beneficiari și companie și sporesc prin unicitate competitivitatea brandului. Grație inovării permanente și interesului pentru reciclarea și protejarea mediului, firma stabilește constant noi repere în domeniu și ajută marii producatori de bere să-și îmbunătățeasca vizibilitatea și renumele.

Care sunt principale avantaje oferite de navetele și lazile pentru băuturi realizate de acest producător?

Toate fiind produse special concepute pentru a servi cât mai bine interesele producătorilor de băuturi alcoolice aceste navete saitsfac o serie de exigențe care le fac să fie remarcate și apreciate de toți marii producători din domeniu. Printre cele mia importante caracteristici menționăm:

  • sunt produse foarte rezistente și durabile
  • sunt special concepute pentru a oferi siguranță atât în timpul depozitării, cât și în timpul transportului
  • sunt astfel confecționate încât să fie nevoie de mai puțin material pentru realizarea lor
  • au o durată de viață foarte mare, ceea ce-i ajută pe producători să facă economii substanțiale la bugetul alocat procurării acestui tip de produse
  • sunt complet reciclabile la sfârșitul ciclului de viață și sunt folosite pentru realizarea unor produse noi
  • pot fi personalizate în funcție de nevoiele și specificul producătorilor cărora le sunt destinate
  • sunt produse adaptabile, fiabile și ușor de manevrarat
  • oferă o valoare de marketing mare tuturor companiilor și producătorilor care aleg să le folosească.

Fiecare produs creat de companie este realizat în așa fel încât să corespundă perfect cerințelor tehnice solicitate de forma, dimensiunea și specificul sticlelor ce vor fi transportate sau depozitate prin intermediul lor. Culorile, structura și texturile contribuie la crearea identitatii vizuale a produsului. Toate navetele realizate de companie au un aspect deosebit, menit să atragă atenția  asupra produsului căruia îi sunt destinate.

Echipa de la Schoeller Allibert dezvoltă mereu noi variante și modele, cu design special, precum: navetele în doua culori, navetele cu spatii mari de expunere a produsului, embosare, suprafete lucioase sau mate. Etichetele pot fi imprimate într-o gamă variată de culori. De asemenea, tehnica de etichetare “in mould”, care permite folosirea imaginilor fotografice, este din ce in ce mai solicitată. Este disponibilă o gamă variata de materiale și combinații de culori, atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul navatelor, iar caracteristicile practice de design, precum manerele “soft-touch”, facilitează manipularea ușoară.

De ce să alegeți produsele destinate industriei alimentare realizate de Schoeller Allibert?

Companie este un producător renumit și cu tradiție care inventează, proiectează și dezvoltă  lăzi și navete de bere sau alte băuturi de aproape 60 de ani. Aceasta este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Firma este leader prin excelență pe piața soluțiilor logistice și de ambalaje de plastiv, oferind  o gamă extinsa de produse și servicii pentru industria alimentară. Pe lângă produsele inovatoare, compania pune la dispoziția clienților și o serie de servicii de reciclare pe care le numesc gama completă de servicii 360º.

Toate variantele de navete oferite industriei alimentare sunt eficiente și asigură protejarea calitatății produselor pe întreg procesul de transport și depozitare. Ele conservă proprietățile produselor din momentul în care sunt preluate, până în momentul în care ajung pe rafturile supermarketurilor. Compania oferă în acest sens o gamă variată de soluții  foarte solide, pentru numeroase domenii, precum agricultura, horticultura, industria de procesare a legumelor și pentru procesele de vinificație: containere stivuibile, navete dublu stivuibile, navete pliabile, containere mari rigide sau pliabile care satisfac perfect nevoile specifice ale acestei industrii.

Industria alimentara impune cerințe specifice în privința ambalajelor: 100% siguranță în transportul materiilor prime, controlul strict al ingredientelor și al condițiilor de igienă până la obținerea produsul final. Întrucât în industria alimentara majoritatea proceselor sunt automatizate, compania a proiectat navete și lăzi de bere care susțin sarcini mari în sistemele de depozitare în rafturi și care sunt compatibile cu sistemele automate de manipulare. De asemenea, furnizează sisteme de monitorizare, identificare etichete și coduri de bare RFID.

Soluțiile oferite de  companie accelerează procesele lanțului de aprovizionare și sporesc rentabilitatea, fiind foarte rezistente și complet reciclabile la sfârșitul perioadei de utilizare. Ele sunt în cele mai multe cazuri rezultatul unei colaborări stânse și durabile între producător și beneficiari.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții de transport și depozitare de la cel mai important producător de navete și lazi de bere accesati site-ul Schoellerallibert.com!

Firma dispune de stocuri suficiente pentru a vă putea oferi cantitatea de care aveți nevoie. Pentru a vă bucura de produsele certificate și realizate de cel mai bun producător de lazi și navete bere, nu ezitați să contactați compania!

 

 

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.