De ce a ținut Cristina Ich sarcina SECRETĂ până acum? Motivul este incredibil

Autor: R.V.

Vestea că frumoasa Cristina Ich și Alex Pițurcă așteaptă un copil a venit ca un șoc )în sensul bun al cuvântului) pentru toată lumea.

Deși sarcina Cristina are mai bine de trei luni de zile, nu s-a știut nimic despre ea și nimeni nu ar fi bănuit că își dorește un copil.

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei ELLE, Cristina Ich a spus că unul dintre motivele pentru care a ținut secretă sarcina atât de mult timp este faptul că nu a vrut să fie expusă "binevoitorilor" care ar fi bombardat-o cu fel de fel de sfaturi.

"Unul dintre motivele pentru care am făcut publică știrea atât de târziu a fost ca să nu am parte de sfaturi. Nu vreau să îmi spună cineva cum să îmi cresc copilul. O am pe mama, și mama lui Alex e aici, avem o familie numeroasă, am de la cine să cer. Nu o spun cu răutate, dar să-ți dai cu părerea e cea mai simplă opțiune.

Mi s-a întâmplat să primesc tot felul de păreri de la prieteni, cum să alăptez (bineînțeles că am de gând să alăptez), cum să nasc. Părerile sunt împărțite și chiar trebuie să fie decizia ta"
, a declarat Cristina în interviu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, Cristina ar fi avut ceva probleme în primul trimestru al sarcinii, dar a reușit să treacă peste ele și în momentul de față totul este în regulă.