Ce masina de lux are Andrei de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!

Autor: D.I.

Andrei este unul dintre cei mai echilibrati si calmi concurenti din cel de-al doilea sezon "Puterea dragostei".

Andrei Alexandru Poptelecan este din Cluj Napoca, are 28 ani si a venit in aceasta emisiune pentru a-si gasi jumatatea.


Inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Andrei a marturisit ca femeia la care viseaza trebuie sa fie carismatica, simpatica si mai ales loiala, iar din punct de vedere fizic sa fie, de preferat, inalta si bruneta. Se descrie ca fiind un barbat cu simtul umorului, dezinvolt si competitiv.

"Am avut trei relatii serioase! Imi plac fetele brunete, inalte si sa fie fidela, sincera, sa aiba simtul umorului!", a spus Andrei.


Andrei adora sa se bucure de plimbarile cu bolidul lui de lux. Acesta detine unul dintre cele mai frumoase si puternice modele din seria BMW si este tare mandru atunci cand urca la bordul masinii sale, cu ajutorul careia a cucerit multe fete de-a lungul timpului.

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Andrei de la "Puterea dragostei"! Iata cat mult o iubeste!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.