Ulfet din serialul "Mireasa din Istanbul", pe culmile succesului inca din primii ani ai carierei sale! Iata ce palmares impresionant are celebra Meral Çetinkaya!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 20:30

Meral Çetinkaya este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Meral Çetinkaya s-a nascut 1945, in Bursa, intr-o familie de actori. Desi era o perioada dificila in acea vreme, parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc si au indrumat-o spre o cariera in domeniu, pentru a duce traditia familiei mai departe.

Cea care avea sa devina mai tarziu una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia a urmat Facultatea de Teatru si Film din Istanbul si a devenit actrita cu drepturi depline in anul 1976.

La scurt timp, Meral Çetinkaya a inceput sa joace in cadrul celor mai renumite teatre din Turcia: Teatrul din Bakırköy si Teatrul din Dostlar si a devenit membra a Asociatiei Contemporane de Actori.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Primul rol jucat intr-un serial de televiziune a fost cel din anul 1983, "Duvar", care a propulsat-o pe culmile succesului. Au urmat apoi zeci de roluri importante atat in seriale cat si in filme astistice de mare succes. In 2010 a inceput sa joace in serialul "Tradarea", care i-a adus un plus de notorietate, in 2015 a interpretat un rol secundar si in serialul "Kosem" si anul trecut a acceptat sa joace in serialul "Mireasa din Istanbul", alaturi de alti mari actori.

Citeste si: Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul" vacanta inedita alaturi de fosta lui sotie si de fiul lor! Iata cum a fost surprins celebrul Ozcan Deniz impreuna cu micutul Kuzey!