Visul de-o viata al Esmei se implineste! Afla ce se va intampla in familia Boran, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 20:00

Aniversarea Esmei este marcata de un eveniment unic in viata femeii.

Ipek are mari probleme in familia Boran, dupa ce tanara a solicitat testul de paternitate pentru Faruk. Ca sa scape de acuzatiile care i se aduc, Ipek gaseste rapid solutia salvatoare. Ulfet este socata de vestea pe care o primeste de la Ipek, insa nu conteneste cu acuzatiile in ceea ce-o priveste pe cumnata ei.

Ultimele evenimente din familie au marcat-o serios pe Esma.

Femeia are o cadere nervoasa iar reactiile ei ingrijoreaza intreaga familie. Spre surprinderea tuturor, primul care ii ofera ajutor Esmei este Adem.

Gunes pare ca s-a indragostit de Adem, insa barbatul, desi a divortat, este cu gandul tot la Dilara. Gunes nu reactioneaza prea bine cand afla care sunt sentimentele lui Adem.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In familia Boran se sarbatoreste ziua Esmei, iar nurorile si buna ei prietena, Nurgul, s-au gandit sa-i faca o petrecere surpriza “mamei” lor. Spre surprinderea tuturor, distractia se termina la… Politie. Aniversarea Esmei este marcata de un eveniment unic in viata femeii. Visul de-o viata al Esmei se implineste.

Citeste si: Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul" vacanta inedita alaturi de fosta lui sotie si de fiul lor! Iata cum a fost surprins celebrul Ozcan Deniz impreuna cu micutul Kuzey!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.