Ce spune farmacista care îl știa pe monstrul din Caracal: "Venea des la noi și cumpăra.."

Autor: R.V.
Actualizat: 01 sep 2020, 18:55

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuinţa sa, de pe Calea Craiovei, lângă piaţa din Caracal.

O farmacistă din Caracal, la care mergea des Gheorghe Dincă şi la care se pare că a fost şi în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, a povestit că îl ştia pe bărbat pentru că venea să ia medicamente pentru răceală. Aceasta afirmă că Dincă i s-a părut un om normal.

Surse locale afirmă că aceasta ar fi, de altfel, farmacia la care a fost Dincă şi în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, pentru a cumpăra unguent cu care să îi trateze fetei rănile, dar farmacista a negat acest lucru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini.

Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi, în continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă şi din curte.
Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăpere deoarece este legată şi afară sunt câini lupi”
, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuţiei dintre Alexandra şi ofiţerii de poliţie, atunci când fata a sunat la 112, potrivit mediafax.ro.

 

Taguri: