Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aniversare cu peripetii! Iata ce colegi i-au fost alaturi la petrecere!

Autor: D.I.

Simina a format cu Alex Zanoaga cel mai logeviv cuplu din primul sezon "Puterea dragostei".

Dupa ce au revenit in tara, Simina si Alex s-au plimbat prin toata tara. Au mers pe la Simina acasa, la Timisoara, au mers la Brasov si in cele din urma s-au intors in Bucuresti, la Alex. 
Putina lume a observat, insa, un mic detaliu. Pe degetul Siminei sta la loc de cinste un inel cu un diamant enorm. Ceea ce inseamna ca Zanoaga si-a facut curaj si a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat. 

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", si-a gasit marea iubire? Iata langa cine a aparut tanara care pare ca debordeaza de fericire!

Desi toti fanii lor se asteptau ca acestia sa mearga singuri pentru a se bucura unul de celelalt departe de ochii lumii, pentru a-si impartasi dragostea, Simina si Alex au ales sa mearga pe litoral alaturi de alti cativa fosti concurenti si prieteni de la "Puterea dragostei", cu care au ramas in relatii foarte bune de amicitie.


Dupa ce au petrecut cateva zile de neuitat la mare alaturi de alti fosti colegi de la "Puterea dragostei", Simina si Alex s-au pregatit de petrecere. Ieri Simina si-a sarbatorit ziua de nastere, impreuna cu iubitul ei si alti cativa fosti colegi din emisiune.

Citeste si: Culita Sterp, aparitie neasteptata! Iata cine este blonda sexy care ii sta alaturi de ceva vreme si cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Fanii au ramas uimiti!

Simina a fost coplesita de multa afectiune, cadouri si cele mai frumoase urari. Printre invitati s-au numarat: Raluca Munte, Plusica, Hamude, Culita si Iancu Sterp, Roxana, Ana-Maria, Simona, care au venit special din toate colturile tarii pentru petrecerea bunei lor prietene.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.