E oficial! Ce a spus Bogdan Mocanu despre relatia lui cu Roxana: a recunoscut tot! "Este o femeie..."

Autor: B.M.

Bogdan Mocanu, castigatorul primului sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", a hotarat sa dea cartile pe fata.

Satul de intrebarile legate de Roxana, concurentul de la "Puterea Dragostei" le-a oferit un raspuns direct fanilor. El a recunoscut ca nu mai formeaza un cuplu cu ea, insa nu a exclus ipoteza unei impacari.

"Nu ma mai intrebati despre Roxana. Cand o sa ma lamuresc ce e cu ea, o sa va spun. Dar nu ma mai intrebati! Eu nu o sa fac circ doar pentru ca voi sa ma votati.

O respect!

"Voi spuneti despre ea ca este o femeie neserioasa (asta ca sa nu folosesc cuvantul pe care il folositi voi). Daca ea m-a facut sa ma simt intr-un fel, eu o respect.

"Merita tot respectul. Un sustinator adevarat trebuie sa aiba incredere in mine si sa imi fie alaturi indiferent de ce fac.

"Daca o sa vreau sa ma impac cu ea, o sa ma impac, nu o sa fac ce imi spuneti voi doar pentru ca imi spuneti ca nu o sa ma mai votati.

O sa fac un live dupa ce ne lamurim", a spus Bogdan Mocanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina si Jador inca se iubesc? Au vorbit ieri pentru prima oara dupa multe saptamani: lui Zanoaga nu o sa ii placa deloc! Ce si-au spus, de fata cu toata lumea

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", si-a gasit marea iubire? Iata langa cine a aparut tanara care pare ca debordeaza de fericire!

Citeste si: Culita Sterp, aparitie neasteptata! Iata cine este blonda sexy care ii sta alaturi de ceva vreme si cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.