Simina a postat primele fotografii cu burtica! Nu mai este niciun dubiu acum!

Autor: O.P.

Vestile despre sarcina Siminei s-au tot inmultit, mai ales dupa ce a iesit din competitie.

Simina si-a indus de multe ori in erorare fanii. Aceasta a spus ca isi doreste un copil cu Alex, ba chiar a facut gesturi de femeie gravida: si-a mangaiat burtica si a ras de fiecare data cand cineva o intreba. 

Citeste si: Jador de la "Puterea dragostei", versuri triste pentru Simina! Tanarul isi vindeca inima cu muzica! Iata cum a fost surprins cantand, alaturi de Rusu si Andrei!

Acum, la aproape o luna de la iesirea din competitie, Simina a postat primele imagini de la apropiere cu burtica. Din ceea ce se vede in imagini, ne putem da seama destul de clar de faptul ca Simina nu este insarcinata. 

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie incendiara la mare! Iata cum arata tanara in cel mai sexy costum de baie!

Voua cum vi se pare? 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vesti bune! Se dau mai multi BANI elevilor de liceu. Ce trebuie sa faca parintii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.