Cine este frumoasa İrem Helvacıoğlu, protagonista serialului fenomen “Lacrimi la Marea Neagra”!

Autor: D.I.

Irem Helvacıoğlu, protagonista productiei de succes “Lacrimi la Marea Neagra”, care va incepe in toamna, la Kanal D, este o actrita cu o ascensiune fulminanta.

Frumusetea lui Irem si talentul sau desavarsit pentru actorie au facut-o pe aceasta sa fie una dintre cele mai admirate si solicitate actrite, din generatia tanara, din Turcia.

La doar 29 de ani, Irem Helvacioglu se bucura de un bogat palmares artistic, actrita aparand in zeci de productii de televiziune.

Datorita frumusetii uluitoare si a talentului actoricesc actrita este foarte indragita in randul publicului TV.

Desi familia ei provine din Antalya, Irem s-a nascut in Germania, in urma cu 29 de ani. Ea a fost atrasa de actorie de la o varsta frageda si, odata cu intoarcerea in Turcia, a urmat cursurile Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Irem s-a remarcat rapid prin talentul sau actoricesc si, la varsta de 20 de ani a primit primul sau rol, in serialul politist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" . De asemenea, Irem a fost cooptata in distributia unor productii TV care au facut inconjurul lumii, precum serialul fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”( Muhteşem Yüzyıl- rol cadana Nurbahar), "Valea lupilor"( Kurtlar Vadisi

personaj Esra) si “Gunes”( Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D.

Din aceasta toamna, fermecatoarea Irem Helvacıoğlu revine in casele romanilor, odata cu lansarea, in Romania, a productiei turcesti de succes “Lacrimi la marea Neagra” (“Sen Anlat Karadeniz”), interpretand rolul principal feminin, Nefes Zorlu. Nefes, eroina serialului, se transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta si, mai ales, capabila de o mare iubire care o va vindeca. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.