Veste naucitoare pentru Esma! Afla cum va reactiona “stapana” familiei Boran si ce decizie radicala va lua in privinta viitorului ei alaturi de Garip, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 09:25

Esma primeste un diagnostic neasteptat si viata ei se schimba iremediabil.

Esma primeste o veste naucitoare. In urma unor analize medicale pe care “stapana” familiei Boran a acceptat sa le faca, Esma primeste un diagnostic neasteptat. Viata Esmei se va schimba iremediabil iar aceasta va lua o decizie radicala in ceea ce priveste viitorul ei alaturi de Garip.

Nazif, unul dintre cei mai vechi angajati ai familiei Boran trece prim momente extrem de ciudate.

Dintr-o eroare, barbatul primeste tratamentul medicamentos prescris Esmei, iar manifestarile cauzate de acesta starneste ingrijorarea apropiatilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sureyya ii pregateste o surpriza sotului insa lucrurile iau o intorsatura de-a dreptul amuzanta.

Citeste si: Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul" vacanta inedita alaturi de fosta lui sotie si de fiul lor! Iata cum a fost surprins celebrul Ozcan Deniz impreuna cu micutul Kuzey!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.