Petronel, alias padurarul Mitica din “Moldovenii”: “Cand am o problema ma transform in padurarul Mitica si scap usor”

Autor: D.I.
Actualizat: 21 aug 2021, 02:50

Serialul de comedie “Moldovenii” va putea fi urmarit in aceasta toamna, la Kanal D.

Petronel Gabriel Gongeanu, actorul care interpreteaza rolul padurarului Mitica, din serialul de comedie “Moldovenii”, care va incepe in toamna, la Kanal D, spune ca are multe in comun cu personajul sau, iar lumea satului il inspira in permanenta pentru a intra perfect in pielea acestuia.

Petronel Gongeanu si-a petrecut copilaria in satul Schitul Duca, din vecinatatea Iasului, iar acum, la maturitate, isi interpreteaza personajul devenind un “om al satului” copilariei sale.

Citeste si: CRBL intregeste echipa Juriului „Imi place dansul”, show-ul electrizant ce va incepe in toamna, la Kanal D

Imprevizibil, amuzant, bun, hotarat, incapatanat sunt doar cateva dintre atuurile padurarului Mitica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Padurarul Mitica este un personaj mai dur, are gandirea lui <fixa>. Este un om al satului foarte influent pentru ca, in mai toate situatiile, cuvantul lui are <greutate>, chiar si in fata celor mai importanti oameni ai locului: primarul, preotul, dascalul. Are autoritate si, de fiecare data se bucura de sustinerea totala a bunului sau prieten, Cornel( Iulian Mehedint – n.r.). Padurarul Mitica n u arata ca este un om bun atunci cand trebuie, si prefera sa arate contrariul doar ca sa dovedeasca celorlalti ca el nu merge in aceeasi <directie> cu ei”, spune

actorul.

Un om extrem de important din viata actorului, bunicul sau, il „ajuta” pe Petronel sa-l redea, atat de bine, pe padurarul Mitica. Cumva, Petronel se „da” dupa personajul sau, nu invers.

„60% din personajul meu duce spre <bunelul> meu (bunicul – n.r.). Era mic de statura, padurar chiar; si foarte respectat in sat. Toata lumea il stia de om bun, muncitor, caruia ii placea viata.

Asa am vrut sa il infatisez si pe padurarul Mitica, spre latura asta a <bunelului> meu. Am imprumutat mult din personalitatea personajului meu, nu invers J. Cand am o <problema> ma transform in padurarul Mitica si scap usor! ”, marturiseste actorul.

Nu pierdeti, in aceasta toamna, la Kanal D, "Moldovenii", o comedie spumoasa care va da dependenta!     

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.