Horoscop vineri, 9 august. Un sfârșit de săptămână plin de surprize!

Autor: E.T.
Actualizat: 01 sep 2020, 04:00

Horoscop vineri, 9 august. Un sfârșit de săptămână plin de surprize!

BERBEC

Aveti posibilitatea sa luati o decizie importanta cu efecte benefice pe termen lung in ceea ce priveste armonia din relatia cu partenerul de viata. In a doua parte a zilei, o persoana apropiata v-ar putea face o surpriza sau un cadou. 

TAUR 

Dava doriti de ceva timp sa faceti o schimbare sau sa incepeti ceva nou intr-un domeniu creativ, astazi ati putea avea ocazia sa va puneti in aplicare planurile. Se

intrevede o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Este posibil sa nu stati prea bine in ceea ce priveste banii, dar eastrolog.ro va recomanda sa nu va faceti griji, pentru ca sunt sanse ca situatia sa se indrepte in scurt timp. Aveti posibilitatea sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 5 -11 august! Ioan Burculeț spune care este zodia care va fi avantajată din punct de vedere astrologic

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri: