Horoscop 14 august 2019. Zodia care are astazi un esec

Autor: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 20:00

Horoscop 14 august 2019. Aceasta este zodia care primește numai vești proaste și are parte astăzi de foarte multe eșecuri în viața personală și cea profesională. Profesorul Radu Ștefănescu ne spune ce ne-au prezis stelele pentru azi.

Horoscop 14 august 2019. Zodia BERBEC

Astăzi se pare că ai una dintre cele mai favorabile zile ale săptămânii, în care te bucuri de sănătate şi eşti vesel şi cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident, sau o logică! Trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate şi va aduce in viitor dividente foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde in ce investesti.

In nici un caz sa nu fii zgarcit, patimă care te apuca cand nu trebuie!

Horoscop 14 august 2019. Zodia TAUR

Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Astăzi poţi ataca cu succes problemele materiale, cele urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru cumpărături pentru Sf. Maria. Cumpără acum, mâine e mai scump! Dimineaţa, poate, o mică supărare, dar pe total, ziua de azi iti este favorabilă.

Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Ia, din timp, masurile care se impun, ca sa nu intri in criză de timp. Stabileşte clar un program, o foaie de parcurs şi așa poți evita eşecurile.

Horoscop 14 august 2019. Zodia GEMENI

Prea multe veşti negative, prea multe eşecuri, tragi tu concluzia veştilor din presă. Nu e adevărat, lumea este aşa cum o priveşti, nici mai rea, nici mai bună.

Ocupă-te de problemele tale! În această perioadă trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi tensionat. Relaxeaza-te şi încearca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, poate mai mult îi încurci decât îi ajuti. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor, mai ales în planul frivol, distracţii, ”subiecte de vară”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 14 august 2019. Zodia RAC

Ambianţa zilei de astăzi este plăcută şi relativ liniştită.

Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai putere de convingere. Este doar o părere, deci trebuie să dai dovadă de prudenţă! Trebuie sa fii foarte atent la cheltuielile facute aiurea si cu gandul in alta parte. Cel mai bine ar fi sa iesi in oras fara bani si carti de credit. Plimba-te, nu cheltui! Ultima parte a segmentului de timp, pe seară, are o componenta neliniştitoare, din cauza influentei Lunii.
Iti faci griji, de fapt fără motiv, pentru ca intotdeauna te-ai descurcat. Mai ales cand eşti cu spatele la zid…

Horoscop 14 august 2019. Zodia LEU

Ai ceva îndoieli, dubii, în ceea ce priveşte unele relaţii de serviciu. Rămâi la pândă, stăpân pe reflexele tale de fiară de pradă şi încearcă să aduni mai multe informaţii despre situaţie. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil. Finalizezi, in sfarsit, dimineaţa, în condiţii bune, o parte din afacerile care ti-au dat atâta bătaie de cap. Fără să forţezi păgubos, fără să intri la uzură!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Marcel Toader trimite semne de dupa moarte! Ce s-a intamplat in casa in care locuia: Maximilian, fiul lui, e socat

Citeste si: Video Alexandru Cumpănaşu: Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei. Nici nu era acolo la ora la care se presupune că a prins-o vorbind cu poliţia/ VIDEO

Citeste si: Cat de mare e datoria externa totala a Romaniei: BNR a publicat datele ametitoare