Apa care face minuni. Resetează organismul, este un veritabil miracol

Autor: L.S.
Actualizat: 31 aug 2020, 19:40

Apa în general face minuni, fiindcă reprezintă lichidul de care organismul are nevoie. Apa trebuie consumată în cantități optime zilnic, pentru a susține sănătatea.

Dimineața, este recomandată apa caldă, care pătrunde delicat în corp, hrănind celulele după ce s-au refăcut în somn.

Un pahar cu apă caldă băut pe stomacul gol ajută la pierderea kilogramelor mai repede și mai sănătos decât alte metode de slăbire. Este așadar simplu și ieftin.

Dieta cu apă caldă provine din medicină tradițională chineză și implică un consum de apă caldă, nu mai mult de un pahar la început, cu înghițituri mici, timp de o săptămână, dimineață, pe stomacul gol, imediat ce ne-am trezit.

Dieta este atât de simplă și de eficientă încât poate genera îndoieli.

Ajunsă în stomacul gol, apa caldă va fi ușor absorbită în sânge. În doar câteva minute, ea va spăla toate organele afectate de reziduuri. Cura este indicată în toate afecțiunile digestive, hepatice, renale, neurologice, circulatorii și canceroase.

Kilogramele în plus dispar repede cu această dietă, care nu presupune însă nici înfometare, nici anularea meselor și nici înlocuirea cu mai multă apă caldă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe lângă efectul terapeutic evident, consumul de apă ajută și la frumusețe. Dă pielii strălucire, însănătoșește firul de păr, previne îmbătrânirea pielii.

citeste continuarea pe doctorulzilei.ro

Citeste si: Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de un celebru artist autohton! Iata cum au fost surprinsi cei doi!

Citeste si: O noua concurenta sexy isi face aparitia in casa "Puterea dragostei"! Afla cum va reactiona Mocanu la gesturile tinerei care a intrat pentru el si cum o va primi Bia in casa fetelor, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Citeste si: Scandal monstru intre Mary si Mocanu! "M-ai pus intr-o lumina proasta!" Iata de la ce anume a plecat cearta apriga si ce reactii au avut cei doi concurenti in culise! Ce se petrece cu adevarat intre ei? Ce seintimente sunt tinute secrete?

 

Taguri: