Oana Radu, anunt disperat pentru fanii sai! Iubitul artistei a suferit un accident grav! "Rugati-va, va rog, pentru Alin!" Iata din ce cauza halucinanta a ajuns tanarul la spital, cu arsuri de gradul 3!

Autor: D.I.

Oana Radu trece prin momente de groaza, dupa ce iubitul ei a suferit un accident teribil.

Iubitul artistei, Oanei Radu, a ajuns la spital cu arsuri de gradul 3 si se pare ca are nevoie de un transfer la o clinica din strainatate.

Citeste si: Fanii au inceput sa spere! Cum au fost surprinsi Connect-R si Misha in vacanta: "Pana la urma tot la nevasta ta ajungi"

Ieri, in jurul orei 16:00, politistii Sectiei 4 din Craiova au fost sesizati ca un barbat arunca cu benzina dintr-un bloc.

Conform celor precizate de insp. principal Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, la fata locului s-au prezentat mai multe echipaje de politie, insotite de luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, care au reusit sa patrunda in apartamentul de la etajul al II-lea, unde se afla acesta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel in cauza, Razvan zis Cataru, in varsta de 32 de ani, a fost imobilizat, iar alte doua persoane au suferit arsuri, beneficiind de servicii medicale. Din sursele noastre, Razvan are unele probleme de comportament, acesta avand probleme si cu parintii lui. Din pacate iubitul Oanei Radu a fost transportat de urgenta la Bucuresti. Alin a suferit arsuri de gradul 3 pe 75% din suprafața corpului. In acest moment se pare ca se incearca transferul lui la un spital in strainatate.

(sursa: jurnaldecraiova.ro)



Artista le-a impartasit si fanilor sai din mediul virtual, ca trece prin clipe de groaza si a lansat totodata un anunt disperat catre acestia, cerandu-le sa se roage pentru ca iubitul ei sa depaseasca momentele critice si sa isi revina.