Descoperiri socante in Caracal: ce au gasit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dinca

Autor: B.M.

Apar noi detalii in cazul crimelor din Caracal: anchetatorii au facut descoperiri socante sub casa lui Gheorghe Dinca.

Se pare ca sub imobil s-au gasit tuneluri si camere secrete in care erau depozitate mai multe lucruri.

Potrivit romaniatv.net, anchetatorii au ridicat de la fata locului, in mai multe remorci, peste doua tone de haine, bidoane cu ulei, carpe si bucati de asfalt.

In cursul zilei de azi intreaga curte a casei lui Gheorghe Dinca este scanata cu ajutorul unor aparate speciale.

Ancheta va continua saptamana viitoare, cand suspectul va fi dus la un tomograf, in cursul zilei de luni. Marti Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf, pentru a se descoperi daca minte sau nu.

Citeste si: O femeie violata de Gheorghe Dinca a prins curaj si a spus TOT: "Se uita la un film de groaza la televizor, atunci cand imi facea mie alea"

Citeste si: Video Alexandru Cumpănaşu: Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei. Nici nu era acolo la ora la care se presupune că a prins-o vorbind cu poliţia/ VIDEO

Citeste si: Se crede ca Gheorghe Dinca vrea sa se sinucida! Detalii socante despre monstrul din Caracal

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Legatura nestiuta dintre Cristian Cioaca si Gheorghe Dinca

Desi Cristian Cioaca si Gheorghe Dinca nu se cunosc, intre cei doi este o legatura evidenta, remarcata de avocata Crina Radu.

Cazul Elodia Ghinescu, in care Cristian Cioaca a fost acuzat ca si-a omorat sotia, este unul dintre cele mai cunoscute din Romania si a ajuns in manualele dupa care invata viitorii criminalisti.

Anchetatorii nu au gasit nici pana in acest moment cadavrul Elodiei, iar felul in care Cristian Cioaca a ingreunat ancheta seamana foarte mult cu modul de operare a lui Gheorghe Dinca.
Suspectul din Caracal are aceeasi atitudine si zambeste sfidator in fata anchetatorilor, de fiecare data cand are ocazia.

Desi in mod oficial si-a recunoscut crimele, oamenii legi nu au reusit nici pana acum sa gaseasca cadavrele celor doua victime, testele ADN facute pe ramasitele osoase fiind puse inca sub semnul intrebarii.

Citeste si: Ce s-a gasit pe stick-urile din casa lui Gheorghe Dinca

Citeste si: Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: cui aparţin, de fapt, oasele descoperite de anchetatori în pădure

Citeste si: Noi probe cutremuratoare au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca! DIICOT continua perchezitiile

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.