Horoscop 16 august 2019. Este Vinerea Neagră, însă tot răul va fi spre bine

Autor: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 19:45

Patru zodii sunt la o rascruce de drumuri si totusi nu se grabesc sa faca pe loc o alegere. Au nevoie sa chibzuiasca mai mult asupra deciziei lor.

Horoscop 16 august 2019 Berbec

Ceva nu mai merge atat de bine si incepi sa mai strangi putin cureaua. Presimti ca resursele incep sa sece si n-ar fi rau sa fii mai prudent, ca sa nu fii luat prin surprindere de vreo criza financiara.

Unii ar putea spune ca devii chiar exagerat de econom, altii te vad prea zgarcit, dar stiti tu mai bine de ce iti dramuiesti banii cu atata prudenta! Poate economisesti pentru proiecte pe care le planuiesti in viitorul apropiat sau trebuie sa gestionezi cu grija resursele deja acumulate.

Horoscop 16 august 2019 Taur

Cineva incearca sa-ti taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te asteapta, dar tu nu te lasi influentat. N-au decat sa bata pasul pe loc, blocati in depresie si neputinta, pentru ca tu privesti cu incredere spre viitor, pregatit pentru orice ar urma. Vei vedea ca aceasta atitudine pozitiva, increzatoare va fi si cea mai buna solutie pentru a ajunge acolo unde doresti, deoarece ceilalti, care-si fac griji din orice si isi toarna cenusa in cap, isi reduc singuri sansele de a depasi impasul.

Nu te lasa coplesit de vestile cu tenta negativa: in fond fiecare cu norocul lui!

Horoscop 16 august 2019 Gemeni

Esti cu gandul la un loc de care te leaga amintiri puternice si te tot gandesti cum sa faci ca sa ajungi din nou cat de curand acolo. O vreme trebuie sa te multumesti cu impresiile minunate pastrate in memorie cu privire la acel loc, pentru ca nu iti poti permite inca o calatorie, dar ai la dispozitie mai multe variante de a-ti reincarca bateriile cu senzatiile placute de demult: fotografii,

povestiri legate de acele vremuri, calatorii virtuale, care vor avea un efect la fel de puternic asupra ta din punct de vedere emotional.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 16 august 2019 Rac

Copiii necesita multa atentie azi si, oricat de obosit ai fi dupa o zi de lucru, te dedici lor cu inima deschisa, constient ca fericirea lor depinde de disponibilitatea ta. Esti un parinte dedicat sau, daca nu ai proprii tai copii, esti profesorul ideal, unchiul preferat, educatorul perfect prin excelenta care isi pune toata grija in slujba celor mai mici, care au nevoie acum de compania ta.

Nici nu simti oboseala daca primesti inapoi un zambet linistit, o imbratisare sincera de copil sau un multumesc din partea celor carora iti oferi azi inima, timpul, energia.

Horoscop 16 august 2019 Leu

Esti la o rascruce de drumuri si totusi nu te grabesti sa faci pe loc o alegere. Ai nevoie sa chibzuiesti mai mult asupra deciziei tale si bine faci, ca sa nu regreti mai apoi ca ar fi fost mai buna cealalta cale.

Fii sigur ca primesti de sus si din interiorul tau cea mai inteleapta calauzire pentru a lua decizia optima pentru tine, dar nu te grabi!

Cantareste argumentele pro si contra ale celor doua cai pe care le ai la dispozitie si spune ce ai ales doar dupa ce esti convins ca le-ai analizat atent pe toate fetele. Daca te-ai decis, bravo, mergi pe calea aleasa convins ca este perfecta pentru binele tau!

citeste continuarea pe fabricatinromania.info

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dinca a vorbit! Ce dezvaluiri a facut despre tatal ei: "Eu stiu ca lucra..."

Citeste si: Alex Zanoaga, mesaj inedit pentru unul dintre fostii sai colegi de la "Puterea dragostei"! Iata cine este sarbatoritul zilei!

Citeste si: Cornelia Catanga in doliu: "Azi o inmormantam". La o luna de la infarct, artista a mai primit o lovitura

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.