Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 august. O săptămână plină de schimbări radicale - previziuni complete

Autor: E.T.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 august. O săptămână plină de schimbări radicale - previziuni complete.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18- 25 august

Berbec

 Patronul vostru astral Marte intră în Fecioară și va face opoziție cu Luna Albă, Luna Neagră și Neptun Retrograd din Pești. Un aspect foarte periculos pentru sănătate, loc de muncă și nu numai… Însă, cauzele și rezolvările le văd doar pe astrograma personală, nu pe aceasta generală de o analizez eu acum. Cum Kiron din Costelația Voastră este Retrograd puteți fi puși în pericole existențiale grave.

Taur

Cum Luna Albă (a doua patroană astrală) este ocultată de Luna Neagră în perioada care urmează, e bine să descifrăm cât de complicat e mecanismul secret al karmei voastre personale, ca să nu plângeți în pumni pe viitor. Și Luna Albă și Luna Neagră vor face opoziție cu temutul și maleficul Marte ce intră într-o zodie de Pământ(Fecioară). Marte va face opoziție și cu Neptun Retrograd din Pești.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gemeni

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.