Genial! Ce mesaj le-a lasat politistilor o tanara din Baia Mare, care a parcat masina fara sa plateasca

Autor: L.S.
Actualizat: 30 aug 2020, 13:21

O tânără din Baia Mare a reușit să stârnească amuzament printre polițiști. Fata și-a parcat mașina și nu a vrut să încalce regulamentul așa că a avut o idee surprinzătoare.

A lăsat în parbriz un bilet cu următorul mesaj. ” Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă. Aparatul nu vă merge. Tichetele nu se găsesc. Vă las 6 lei pentru 3 ore de parcare”, a scris tânăra din Baia Mare. Apoi a lăsat foaia de hârtie pe parbriz, sub ștergător, împreună cu cei 6 lei pe care ar fi trebuie să-i plătească dacă aparatul de tichete ar fi fost funcțional.

Imaginea a fost făcută publică de pagina de Facebook „Polițiștii au umor”, împreună cu mesajul: „Eu nu i-aș da amendă, jur!”. A fost redistribuită de peste 600 de ori și a strâns mii de aprecieri din partea internauților.

Printre cei care au comentat în dreptul imaginii se află și autoarea mesajului. „ Buna ziua, eu sunt fata cu biletul de la Baia Mare.

Sa știți ca banii au stat pe parbriz in jur de 2 ore și jumătate”
, a scris ea.

sursa: antena3.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Exista DOVEZI! Dinca a avut mai multe victime. Autoritatile sunt in alerta

Citeste si: Prima reactie a lui Zanoaga dupa ce au aparut imaginile cu Simina si Ricardo in ipostaze intime

Citeste si: Ce faci daca ai fost expus la radiatii? Masurile care iti pot salva viata in cazul unui dezastru nuclear

 

 

Taguri: