Horoscop miercuri, 21 august! Așa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ!

Autor: E.T.

Horoscop miercuri, 21 august! Așa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ!

BERBEC 

Calatoriile in scop profesional sau de afaceri sunt bine aspectate azi si va pot prilejui realizari frumoase. În a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema de natura sentimentala. Va recomandam sa fiti cat mai intelegator si ingaduitor. Spre seara este posibil sa primiti un cadou care va face placere.

TAUR 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In prima parte a zilei sunteti energic la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional. Daca va framanta o problema sentimentala, eastrolog.com va recomanda sa va pastrati optimismul si sa aveti rabdare. In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Dupa-amiaza este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care ar putea juca in viitor un rol important in viata dumneavoastra.

Citeste si: Ele sunt cele mai sexy femei din zodiac! Au un magnetism aparte şi întorc toate privirile! Vezi care sunt secretele lor!

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.