BREAKING NEWS. Un celebru om de televiziune din Romania a murit! Accidentul terifiant a fost filmat de camerele de supraveghere

Autor: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 14:55

Cunoscutul regizor Tudor Axinte și soția sa au decedat în urma unui accident rutier ce a avut loc pe raza Bălteni, județul Iași.

Din păcate, regizorul Tudor Axinte și soția sa au decedat. Persoanele din autoturismul implicat în accident au fost conștiente. Soția regizorului a suferit multiple leziuni și a murit pe loc, iar regizorul a rămas prins sub mașină fiind resuscitat timp de o oră, însă medicii au fost nevoiți să constate decesul, scrie Cancan.

În cursul zilei de duminică a avut loc un grav accident rutier, pe rază localității Balteni.

Este vorba despre un impact frontal între un autoturism și o motocicletă. În urmă acestui incident au rezultat șase victime. Motociclistul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cradio-respirator.

Un echipaj SMURD a încercat să îl resusciteze, timp de o oră. Soția acestuia a fost găsită decedată, cu leziuni multiple, fără indicație de resuscitare. În autoturism se aflau cinci persoane, toate conștiente”, a precizat prof.

Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iași.

Camerele de supraveghere au surprins momentul cumplit! Atentie, imagini care va pot afecta emotional!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: VIDEO Tatăl Alexandrei Măceşanu, ÎNREGISTRARE CUTREMURĂTOARE. Ce crede că s-a întâmplat cu fiica lui

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dinca a spus, fara sa vrea! Cate victime a avut, de fapt criminalul: ipoteza anchetatorilor

Citeste si: Horoscopul saptamanii 26 august- 1 septembrie 2019

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.