Horoscop marți, 27 august. O zi așa cum nimeni nu mai spera! Totul se schimbă cu viteza luminii!

Autor: E.T.

Horoscop marți, 27 august. O zi așa cum nimeni nu mai spera! Totul se schimbă cu viteza luminii!

Berbec

Ai la dispoziţie nişte bani, dar după ce îi vei cheltui, nu vei mai rămâne cu nimic din această sumă considerabilă. A venit momentul unei mari decizii financiare, a unei achiziţii costisitoare, a unei investiţii masive, şi toată cărămida asta de bani pe care o ai în mână pentru câteva ore, va lua calea acestui mare ţel. Nu contează că-i dai, că doar acesta le e scopul, ci contează minunata senzaţie de fericire, de abundenţă, de relaxare, de confort pe care o vei avea după aceea.

Taur

Ai norocul de a discuta azi cu o persoană inteligentă, care îţi inspiră respect şi încredere. Te poţi baza întru totul pe informaţiile pe care ţi le transmite, pentru că ele vin din experienţa sa bogată din domeniul în care tu încă faci paşi timizi. Îl poţi considera un foarte bun profesor pentru că ai enorm de învăţat de la el. E o şcoală sau o predare de ştafetă, pentru că el îţi încredinţează acum un bagaj de cunoştinţe de care te vei folosi începând de azi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Un adevăr va schimba tot!

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.