Incepem ziua de joi cu o veste trista. Lacrimi si suspine in lumea muzicii! O mare artista ne-a parasit...

Autor: O.P.
Actualizat: 16 nov 2020, 22:25

O veste tristă a căzut ca un trăznet peste lumea muzicii din Statele Unite ale Americii și nu numai.

A încetat din viață Nancy Holloway, una dintre cele mai cunsocute și apreciate cântărețe de jazz din toate timpurile. De origine americană, aceasta s-a mutat în Franța în 1960 şi a cunoscut succesul printre idolii muzicii cunoscute sub denumirea de yé-yé.

A murit Nancy Holloway, o cunoscută cântăreață de jazz Îndrăgita artistă s-a stins din viață în cursul zilei de miercuri, 28 august, la locuinţa sa din Paris, la vârsta de 86 de ani, anunțul fiind făcut chiar de Christophe Mouty, cel care în ultimii ani a devenit curatorul său.

Citeste si: Guvernul introduce un nou impozit. Cum vor să ne ia banii cu forța!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nancy Holloway a murit în această dimineaţă la locuinţa sa. Ea a părăsit scena în 2008 din cauza problemelor de sănătate”, a transmis acesta prin intermediul unui mesaj dat publicității pe contul personal de Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.