Descoperire înfiorătoare în curtea lui Gheorghe Dincă: ”Erau afară! Va spun sincer, am transpirat imediat!”

Autor: L.S.
Actualizat: 16 nov 2020, 23:20

Martorul a dezvăluit la România Tv că a fost îngrozit atunci când a văzut ce ținea pe masă Gheorghe Dincă, ziua în amiaza mare, atunci când i-a cerut ajutorul, pentru că avea o problemă la mașină.

Un bărbat care a reușit să intre în curtea lui Gheorghe Dincă a fost șocat de ceea ce a văzut în interior și a vrut să le spună tuturor ce secret ascundea criminalul din Caracal.

Martorul a dezvăluit la România Tv că a fost îngrozit atunci când a văzut ce ținea pe masă Gheorghe Dincă, ziua în amiaza mare, atunci când i-a cerut ajutorul, pentru că avea o problemă la mașină.

Vă spun sincer că suntem între opt ochi: de la început mi-a lasat o impresie de bandit. Eu de aia nu m-am m-ai dus. E bandit de bandit. Și stiți cât de hoț e? Nu declară nimic”, a susținut bărbatul în cadrul interviului TV.

El a povestit că atunci când a fost la Dincă a văzut niște cuțite. Mai mult, Dincă i-a pus și niște întrebări neașteptate.

Am fost ati fost am văzut și cuțitele alea. Mi se bătea ochiul, așa îmi făcea! M-a întrebat de grupa sanguină! Mi-a zis ce grupă sanguină aveți? Zic 0,1. Și ce vârstă! Ați fi de o vârstă cu mine, a zis el! Domnule, merg în 66 de ani, am iesit la pensie. Tot mi se batea ochiul domnișoară de îmi sarea din cap! Îmi sărea din cap, înțelegi mata!?”, a mărturist acesta.

Ce ținea pe masă Gheorghe Dincă

Mai mult, el a spus că atunci când a văzut cuțitele, i s-a ridicat părul în cap.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Păcat că nu am putut să le număr și nu vreau să exagerez erau ori peste 10, ori cel puțin 8 sau 9. Erau afară! Va spun sincer: am transpirat imediat! Vă spun sincer că mi-a lasat o impresie de vagabont. E jigodie mare. Ar trebui toți schimbați de la politie de la Caracal! Nu mă feresc e mafie mare!”, a comentat acesta la România TV.

sursa: wowbiz.ro si cancan.ro

Citeste si: Un apropiat al lui Dragnea anunță prăpădul! România va fi lovită de un șoc puternic

Citeste si: FOTO Larisa de la Puterea Dragostei, la cersit in Istanbul. In 2 minute a facut cinci lire

Citeste si: Ce nu ai voie să faci astăzi! E mare păcat: Sărbătoare mare în calendarul ortodox, Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul

 

 

Taguri: