Stefania a anuntat DESPARTIREA dupa 9 luni de relatie: ''Eu si Adelin NU mai suntem impreuna din MOTIVE...''

Autor: O.P.

Adelin si Stefania au fost unul dintre cele mai indragite cupluri de la ''Puterea dragostei''.

Cei doi au ales sa se descalifice din emisiune pentru a-si trai povestea de dragoste in afara casei. Dupa mai multe luni de relatie, bruneta a postat un mesaj transant pe o retea de socializare. Desi toata lumea credea ca va urma nunta, apoi copilul, lucrurile nu au stat tocmai asa.

Citeste si: FOTO Larisa de la Puterea Dragostei, la cersit in Istanbul. In 2 minute a facut cinci lire

Stefania a anuntat despartirea pe o retea de socializare: 

''Eu cu Adelin nu mai suntem impreuna din motive personale despre care nu vreau sa vorbesc. Povestea noastra s-a incheiat dupa 9 luni de relatie. Personal va multumesc ca ati fost alaturi de noi si ca ne-ati apreciat. Sper ca am incheiat acest subiect delicat pentru mine despre care nu vreau sa vorbesc. Va multumesc inca o data!''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Incredibil! Cum a fost surprinsa Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", in timp ce isi spala masina!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.