Cristina – Mihaela Dorobantu, impresionata de concurentii de la "Imi place dansul": “Am descoperit personaje extraordinare!”

Autor: D.I.

Plini de umor si voie buna, entuziasti, Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu au fost prezenti azi, la “Teo Show”, pentru a vorbi despre cea mai incitanta competitie televizata din Romania, "Imi place dansul", care incepe sambata, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cel mai nou si sexy cuplu de prezentatori de televiziune a fost pus la grele incercari coregrafice de catre Bursucu. Cei doi s-au descurcat de minune iar Cristina-Mihaela Dorobantu le-a oferit lectii de dans celor prezenti in platou, dovedind ca dansul poate fi invatat de catre oricine, cu putina vointa.

"Intram in pasi de dans pe ringul <Imi place dansul>. Noi am filmat deja, stim ce se intampla acolo, am descoperit personaje extraordinare, sunt oameni minunati care fac totul din pasiune", a

spus Cristina-Mihaela Dorobantu.

Frumoasa prezentatoarea le-a oferit un sfat concurentilor <Imi place dansul>, mai ales ca si ea a fost remarcata in cadrul unei competitii televizate.

"Indiferent de ceea ce se intampla in jurul vostru, mergeti mai departe pana la implinirea visului vostru", a spus vedeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Galerie foto! CRBL face „feţe-feţe” la filmarile pentru show-ul “Îmi place dansul”, de la Kanal D// “E important sa joci si cu faţa!”

"Nu a fost complicat, ne pricepem la dans. Nu trebuie sa stim sa dansam, dar ar trebui sa ne pricepem cat de cat", a subliniat, cu umor, Victor Slav, aluzie pentru partenera sa de scena, ca sa ia lectii de dans.

Cristina-Mihaela Dorobantu nu s-a lasat mai prejos si l-a completat, in aceeasi nota umoristica, pe colegul ei asigurandu-l ca va merge la cursuri, si avertizandu-l, in acelasi timp, sa tina cont ca "elevul isi depaseste mereu profesorul".

Nu ratati cel mai incendiar show de dans, "Imi place dansul", sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D. Cei doi prezentatori, Cristina-Mihaela Dorobantu si Victor Slav, juriul de profesionisti format din Beatrice Rancea, CRBL, Cocuta si Emil Rengle, si 11 concurenti, vor fi ingredientele pentru un show perfect, oferit pe micul ecran.