Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie! Vezi de cine şi ce spune vedeta despre nuntă! "Nu vrem cadouri, ci doar să vă bucuraţi pentru noi"

Autor: E.T.

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie. Vezi de cine.

Frumoasa Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea celui mai tare show matrimonial difuzat în România, "Puterea dragostei", este însă de o discreţie nemaivăzută când vine vorba despre viaţa ei privată, toată lumea întrebându-se dacă superba brunetă are sau nu un iubit.

Ei bine, mulţi dintre fanii ei de sex masculin aleg să creadă că protagonista noastră este singură şi îi fac complimente care mai de care mai emoţionante, dar şi declaraţii de dragoste siropoase.

Citeste si: Ai mai văzut-o pe Andreea Mantea aşa? Uite cum arată vedeta tv complet nemachiată! Îţi place cum îi stă?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un admirator mai îndrăzneţ însă s-a detaşat de ceilalţi cerând-o în căsătorie pe Andreea în urmă cu câteva zile.

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie! "Ai vrea să fii soţia mea?"

" Eşti o femeie fascinantă. Niciuna nu se compară cu tine. Eşti minunată. Ai vrea să fii soţia mea?", este mesajul pe care i l-a lăsat vedetei Kanal D un tânăr care susţine că, deşi nu o cunoaşte, este îndrăgostit de ea.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.