Bogdan Mocanu a fost operat! Care e starea concurentului de la Puterea Dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 04:00
video Foto(6)

Bogdan Mocanu, concurentul de la Puterea Dragostei, a suferit o interventie chirurgicala.

Medicii de la clinica din Turcia l-au asigurat ca se va recupera in doua saptamani.

Bogdan Mocanu, indragitul concurent de la Puterea Dragostei, a fost supus unei interventii chirurgicale la un picior. Tanarul a fost foarte speriat de ce i s-ar putea intampla, asa ca si-a luat inima in dinti si a mers la o clinica din Turcia, unde medicii au intervenit.

Problema lui Bogdan a fost una minora, in aparenta, insa tanarul a fost foarte speriat si s-a gandit sa fuga din spital. Dupa 10 minute lungi, Mocanu a iesit din sala de operatie cu laba piciorului bandajata si fara sa simta vreo durere, insa va trebui sa se intoarca la medicul lui pentru ingrijirile necesare post-operator.

" Ce inseamna viata asta: acum esti in oras, te distrezi, bei, mananci si a doua zi esti pe masa de operatii", a spus Mocanu, speriat, in asteptarea medicului chirurg.

Vezi programul tv KanalD

Iata imagini cu Bogdan Mocanu pe masa de operatii si cu piciorul bandajat in urma interventiei chirurgicale prin care medicul i-a salvat unghia:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Facturile sar in aer! Romania e aproape de un nou record istoric negativ

Citeste si: Ultima ora! Gheorghe Dinca a avut mai multe victime. Anchetatorii au gasit probe ale altor femei. Cine sunt

Citeste si: VIDEO- Gabriela Firea, live pe facebook! Cum sta edilul Capitalei pe banca si povesteste ca ii scriu oamenii cu masini scumpe ca merg cu STB-ul. Ce planuri noi are cu taxa auto