Rafaela, fosta concurenta ''Puterea dragostei'', distrusa de operatiile estetice! Doamne Dumnezeule, cum a ajuns sa arate?

Autor: O.P.
Actualizat: 17 iul 2022, 15:45

Rafaela Marcaș, fosta concurentă de la “Puterea dragostei”, a fost eliminată din casa iubirii la sfâșitul anului trecut. Aceasta a participat si in primul sezon Exatlon Romania, in echipa Razboinicilor.

Rafaela a fost o prezență controversată cât timp s-a aflat în competiția matrimonială, iar acest lucru i-a adus un succes fulminant în rândul celor care au urmărit încă de la bun început evoluția sa în emisiune. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, este din București și a sperat că, dacă participă la show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D, își va găsi marea dragoste, însă nu a fost așa.  

Citeste si: Horoscop OCTOMBRIE 2019: dragoste, bani, sanatate, cariera pentru fiecare ZODIE

După eliminarea din casa iubirii, Rafaela a decis să nu se mai intoacă și să își continue viața fără să mai fie în atenția publicului. Rafaela s-a schimbat foarte mult de când a părăsit “Puterea dragostei” și nu mai arată la fel. 

Citeste si: Raluca s-a intors la ''Puterea dragostei''? Imagini cu ea din Turcia!

Aceasta s-a jucat cu un filtru, pe o retea de socializare, si arata foarte diferit fata de cum arata in mod normal. Iata imaginile care i-au ingrijorat pe fanii ei: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”