Umbrele trecutului o bantuie pe Nefes! Afla ce decizie socanta va lua Tahir pentru a-i ajuta pe Nefes si pe fiul ei scape de furia lui Vedat, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Nefes se simte vinovata pentru problemele pe care i le pricinuieste lui Tahir si familiei acestuia.

LACRIMI LA MAREA NEAGRA- Rezumatul episodului 3

In disperarea lui ca nu isi poate atinge scopurile in a-i gasi pe Nefes si Tahir, Vedat paraseste nervos casa de la munte luandu-l ostatic pe Mustafa. Lucrurile se precipita la conacul familiei Kaleli…

Membrii familiei Kaleli au de facut o alegere dificila, care le va pune ratiunea si sentimentele in balanta pentru cei doi fii ai lor, Mustafa si Tahir.

Nefes este intr-o lupta continua cu constiinta sa, fiind bantuita de umbrele trecutului. Femeia se simte vinovata pentru problemele pe care i le pricinuieste lui Tahir si familiei acestuia…

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ulaş Tuna Astepe, Tahir, starul din "Lacrimi la Marea Neagra": "Am vazut moartea cu ochii!"

Nu ratati un nou episod “Lacrimi la Marea Neagra”difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D!

Din povestea unei victime, „Lacrimi la Marea Neagra” devine povestea unei luptatoare, simbol pentru milioane de femei curajoase care isi iau vietile inapoi si schimba in bine statistici ingrijoratoare.

Conform unor statistici recente, in Romania, una din zece femei este afectata de violenta domestica. In 2017, 46 de femei si-au pierdut viata in urma violentei in familie, conform datelor oficiale ale

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.