Marturia cutremuratoare a barbatului care l-a vazut pe Dani Vicol murind. Ce a spus Mario Iorgulescu imediat dupa accident

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 15:05

Barbatul care a fost martor la accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vazut si a trait momente pe care nu le va uita vreodata. Care au fost reactiile celor doua victime

Omul care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în accidentul rutier petrecut la finele săptămânii trecute în Chitila, a povestit cu lux de amănunte, care au fost reacțiile celor doi în momentul în care erau extrași din mașini.

Bărbatul, pe numele său Matei, a vorbit pentru jurnaliștii de la Cancan, oferind amănunte înfiorătoare despre clipele imediat următoare producerii accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal și Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

" Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror.

M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata!. M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”
, a mărturisit Matei pentru Cancan.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vei fi socat! Cat aloca GUVERNUL fiecarui copil care beneficiaza de programul Laptele si Cornul

Citeste si: Vesti bune! Au intrat banii! Peste 2 milioane de romani au primit bani de la ANAF

Citeste si: Viorica Dăncilă: Luăm în calcul restructurarea Guvernului. Ce s-a discutat in prima sedinta de guvern, dupa retragerea ALDE

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.