Ramona Badescu, mama la 50 de ani. Cum arata vedeta insarcinata

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 22:10

Ramona Badescu va fi mama la 50 de ani. Cum arata vedeta care va naste in curand?

Ramona Badescu va fi mama la 50 de ani si va avea un baietel. Copilul va veni pe lume chiar in aceasta luna, iar vedeta arata senzational insarcinata.

Ramona Badescu, mama la 50 de ani

" E un subiect delicat, important şi frumos. Din punct de vedere emoţional, întotdeauna, de mică am spus că-mi plac copiii şi-mi doresc. Mi-am dorit o fetiţă, dar lucrul pe care l-am susţinut mereu e că nu-i important să faci un copil.

Acea noapte minunată e plăcută. E important să-l faci cu persoana care trebuie. N-am acceptat niciodată ideea să fac un copil cu un bărbat de care să nu fiu enorm atrasă şi îndrăgostită pănă la ultimele picături de sânge din corp. Pentru mine trebuie să fie mai mult decât jumătatea mea. Trebuie să fie întregul meu”, spunea Ramona Badescu, in urma cu doi ani, potrivit okmagazine.

Citeste si: Femeia s-a dus la ecografie, dar doctoritia a inceput sa tremure cand a vazut ce are in burta: "Sunati imediat la alte spitale"

Ramona Badescu, mama la 50 de ani. Cum arata vedeta insarcinata

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta pare a fi găsit tatăl potrivit pentru copilul ei, un băieţel care va veni pe lume chiar în această lună.

Citeste si: Christina Ich, mesaj dur pentru fiul ei: "Noah Vladimir Igor, cum te vei numi..."

„E u, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă.

Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”.

Ramona Badescu, mama la 50 de ani. Frumoasa bruneta se fereste sa spuna cine este tatal copilului ei, insa recunoaste ca el este rodul unei iubiri asa cum a visat:

În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.

Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial“, scrie okmagazine.ro

Citeste si: Prima reactie a Siminei dupa ce Jador a dat-o de GOL in legatura cu SARCINA! Care este ADEVARUL

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.