O mamica a fost ucisa de fetita ei. Accidental, copila i-a prins mamei sale capul in fereastra masinii

Autor: L.S.
Actualizat: 18 nov 2020, 02:10

O mamica a fost ucisa de catre fetita ei, accidental, in ziua in care femeia implinea 21 de ani. Copila i-a prins gataul mamei sale in geamul masinii in care se aflau.

O mamica a fost ucisa de catre fetita ei, accidental, in timp ce se aflau in masina familiei.

Yulia Sharko se afla in masina familiei, un BMW si incerca sa o ridice pe fetita ei, in varsta de doi ani, de la fereastra pe jumatate deschisa in dreptul careia se afla micuta. Din intamplare, copila a atins butonul de inchiderea a geamului, iar tanara mamica si-a prins capul in fereastra.

Blocata si fara nicio posibilitate sa se elibereze, Yulia Sharko din Belarus a suferit o asfixie, chiar sub ochii fetitei sale, relateaza dailymail

Sotul a gasit-o pe femeie dupa cateva minute si a spart geamul blocat, eliberand corpul fara viata al sotiei. Devastat, barbatul a chemat ajutoare, iar o salvare a transportat-o de urgenta la spital pe femeia de 21 de ani, care isi sarbatorea ziua de nastere chiar in acea zi.

Citeste si: Claudia Patrascanu, data afara din casa, noaptea, de tatal copiilor ei. Cine i-a sarit in ajutor cantaretei, in cele mai grele momente pe care o femeie le poate trai

Accidental, copila i-a prins mamei sale capul in fereastra masinii, iar leziunile produse de asfixiere i-au fost fatale.

Dupa opt zile de agonie, femeia a murit din cauza ca asfixia i-a produs leziuni ireversibile la nivelul creierului.

Ea si sotul ei aveau doua fetite si se pregateau sa petreca impreuna cu prietenii. In acea zi, Yulia implinea 21 de ani, insa tragedia i-a curmat viata si a lasat doua fetite fara mama.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Femeia din Suceava care si-a omorat trei bebelusi este libera, acasa, cu ceilalti trei copii. Cum este posibil asa ceva si ce reactie au autoritatile 

Citeste si: Tahir ia o decizie dramatica! Afla ce se va intampla cu relatia dintre el si Nefes, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.