PRIMA REACTIE a lui Alex Bodi dupa ce s-a spus ca ar fi batut-o pe Bianca Dragusanu: "O sa plateasca..."

Autor: B.M.
Actualizat: 18 nov 2020, 04:15

Alex Bodi a oferit prima reactie in scandalul momentului, dupa ce s-a scris ca ar fi batut-o pe Biana Dragusanu.

Potrivit mai multor articole din presa, Alex Bodi ar fi batut-o pe Bianca Dragusanu in fata unui club de fite din Herastrau.

Blonda ar fi fost agresata in public de acesta si ar exista chiar si imagini care surprind momentul.

Alex Bodi a oferit o prima reactie in scandalul momentului. El sustine ca nimic din ce s-a scris nu este adevarat, si ca nu a facut decat sa o ia in brate pana la masina, Bianca Dragusanu fiind foarte obosita.

Iata care a fost prima reactie a lui Alex Bodi, dupa ce s-a scris ca a batut-o pe Bianca Dragusanu:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu stiu de unde sunt aberatiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat ca am strans-o de gat? Era obosita, o dureau picioarele, la 8 dimineata se trezeste sa-si schimbe buletinul, prietena ei trebuia sa plece la aeroport dimineata.

"Din contra, eu voiam sa o iau in brate. De ce nu au povestit ca am luat-o in brate pana la masina? O sa iau avocat si o sa plateasca fiecare pentru lucrurile astea.

Sunt supus unor acuzatii care mi se par penibile. Sunt acuzatii nefondate.

"Nu exista sa-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii nostri. Cand am iesit s-a vazut ca am iesit normal", a spus Alex Bodi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.